Kerstcircus Etten-Leur

Kerstcircus

Dit jaar is alweer de 6e editie van het Kerstcircus in Etten-Leur. Het circus wordt georganiseerd door de jongste circusdirecteur van Europa, Kevin van Geet. Dit jaar bestaat het circus uit twee nieuwe tenten uit Italië. Het circus wordt bijgestaan door een live-circusorkest (bijna een zeldzaamheid).

Tijd om een kijkje te gaan nemen. De tent ziet er langs buiten echt geweldig uit en is ook mooi verlicht (dit zien we pas goed na de voorstelling, want toen was het donker). We gaan naar de zondagmiddagvoorstelling. Bij binnenkomst valt ons meteen op dat de tent echt heel leuk is aangekleed en het is er ook lekker warm. Je komt binnen in de voortent, waar je eten en drinken kunt verkrijgen. Door een gang kom je in de imposante circustent.

Wij hebben genoten van een meer dan 2 uur durende voorstelling met reusachtige zeepbellen, paardendressuur, jongleurs, antipode, geiten en honden show voor de pauze. Na de pauze hebben we genoten van de ringtrapeze, clown Marco met zijn boksring, sprookjes uit de 1001 nacht, kamelen en paarden show en de slot act, de spectaculaire show van illusionisten.

Tijdens de hele show komt clown Marco verschillende keren voorbij. Hij betrekt het publiek bij zijn show als hij een ware boksring op zet, echt hilarisch. Komt met de enige circusolifant een show geven, kan zingen en saxofoon spelen. Hij is van alle markten thuis. De spectaculaire slot act van de illusionisten is om je ogen niet te geloven, hoe doen ze het toch. Elkaar wegtoveren en van plek wisselen, wij weten nog steeds niet hoe het kan.

Al met al hebben wij echt heel erg genoten van een geweldige show! Zeker de moeite waard om te gaan kijken. Het circus is nog tot en met 5 januari 2020 in Etten-Leur.

Leave a comment