Knuf Nijn op vakantie, Limburg

In het laatste weekend van juni was Knuf Nijn in America, Limburg. Top, dat de basisschool twee keer per jaar studiedagen op vrijdag en maandag regelt. Dit keer niet op bezoek bij een lokale ondernemer, maar gelogeerd op een groot vakantiepark. Dus elke dag naar het zwembad, elke dag minimaal twee ijsjes, een avond gourmetten, bowlen, bingo, beetje op en neer naar de plaza. Je kent het vast wel, de bekende schildpadden, vissen en papegaaien. Knuf Nijn vond het maar spannend tussen al die exotische dieren. Er is enkel een uitstapje gemaakt naar ´t Vöske huifkartochten in Meterik. De anderhalf uur durende rit was geslaagd. Mooie paarden vervoerden ons door de polder in de buurt. Veel oude, vervallen huizen, maar ook nieuwe schitterende woningen in het buitengebied. Geen heuvelachtig landschap, maar rechte paden door de bossen en langs akkerbouwers. Rabarber, knolraap, aardappelen, blauwe bessen, asperges, veel diversiteit.

Wij hebben er deze keer bewust voor gekozen om op het park te blijven. Maar uiteraard is er in de buurt genoeg te doen. Enkele tips:

  • Aardbeienland, Horst
  • Toverland, Sevenum
  • Kasteeltuin, Arcen
  • Wereldpaviljoen, Steyl
  • Speelpark Klein Zwitserland, Tegelen

Voor de zomervakantie (Zuid) heeft Knuf Nijn (nog) geen logeeradresjes op de agenda. Heb of ken jij een leuke Bed & Breakfast, geschikt voor 4 personen en eventueel een mini hond? Laat het weten via info@knufnijn.nl.

Leave a comment