Over Knuf Nijn…

‘Een knuffel maakt elke dag een stukje mooier’

Knuf Nijn is, net als bij veel kindjes, één van de favoriete knuffels binnen ons gezin (Jordi & Marielle, Juul van 7 en Silke van 4) en gaat vanuit het gezellige eiland Tholen overal mee naar toe. We zijn regelmatig in de buurt op stap. Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom, Hoogerheide.Verder weg durven we natuurlijk ook. De omgeving van Zierikzee, Breda, Goes en Waalwijk zijn ons niet onbekend.

Knuf Nijn houdt van kindvriendelijke uitstapjes, lekker eten en mooie dingen. Van vakantie, diertjes, boerderijen, verbouwen en tuinieren. De leukste en grappigste belevenissen komen als blog op de site. Tips zijn natuurlijk van harte welkom. Gezellig!

Maar, het belangrijkste! Knuf Nijn is hét digitale verzamelpunt van regionale (online & offline) ondernemers uit de buurt. Kinderfeestjes, fotoshoots, cadeautjes…Er is veel moois, veel leuks en Knuf Nijn brengt dat graag in beeld. Voor én door mensen uit de regio. Zie ik je ook op Facebook (er zijn regelmatig toffe winacties) en Instagram?

‘Chief Happy Office’

De bedenker van Knuf Nijn, ben ik, Marielle. Een gezellig ‘drukke’ werkende moeder (35+) van 2 eigenwijze meiden. Geboren in Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar Zeeland. Ik heb een passie voor bloggen over de belevenissen van Knuf Nijn en het maken van creatieve content. Daarnaast zet ik graag de lokale ondernemers in de belangstelling. Zonder hen geen gezelligheid!

Knuf Nijn is onderdeel van Factor 8. Waarbij ik als Virtueel Professional ondernemers ondersteun. Denk aan office support/managementondersteuning en hulp bij websites, social media, Google Analytics, flyers, visitekaartjes,  tools, uitzoekwerk & meer… Structureel, flexibel, vanuit huis of op locatie.

Wil je meer weten? Heb je ideeën? Jouw activiteit in een blog? Adverteren? Flyers nodig? Laat het me weten, ik kom graag met je in contact. Je kunt me bereiken via info@knufnijn.nl en 06-38504228.

Knufnijn