Over Knuf Nijn…

‘Een knuffel maakt elke dag een stukje mooier’

Knuf Nijn houdt van kindvriendelijke uitstapjes, lekker eten en mooie dingen. Van vakantie, dagjes weg, diertjes, boerderijen, speeltuinen, musea… De leukste en grappigste belevenissen komen als blog op de site. Tips zijn natuurlijk van harte welkom. Gezellig!

Maar, het belangrijkste! Knuf Nijn is hét digitale verzamelpunt van regionale (online & offline) ondernemers uit de buurt. Kinderfeestjes, fotoshoots, cadeautjes…Er is veel moois, veel leuks en Knuf Nijn brengt dat graag in beeld. Voor én door mensen uit de regio. Zie wij je ook op Facebook (er zijn regelmatig toffe winacties) en Instagram?

Wil je meer weten? Heb je ideeën? Jouw activiteit in een blog of op de agenda? Online of offline advertentie? Laat het me weten, ik kom graag met je in contact. Je bereikt Knuf Nijn via info@knufnijn.nl en 06-38504228.

‘Chief Happy Office’

De bedenker van Knuf Nijn, ben ik, Marielle. Een gezellig ‘drukke’ werkende moeder (35+) . Geboren in Brabant, maar voor de liefde verhuisd naar Zeeland.

Knuf Nijn is, net als bij veel kindjes, één van de favoriete knuffels binnen ons gezin (Jordi & Marielle, Juul van 8 en Silke van 5) en gaat vanuit het gezellige eiland Tholen overal mee naar toe. We zijn regelmatig in de buurt op stap. Steenbergen, Halsteren, Bergen op Zoom, Hoogerheide. Verder weg durven we natuurlijk ook. De omgeving van Zierikzee, Breda, Goes en Waalwijk zijn ons niet onbekend.Ik heb een passie voor bloggen over de belevenissen van Knuf Nijn en het maken van creatieve content. Daarnaast zet ik graag lokale ondernemers in de belangstelling. Zonder hen geen gezelligheid!

Knuf Nijn is onderdeel van Factor 8. Waarbij ik als Virtueel Professional ondernemers ondersteun. Denk aan office support/managementondersteuning en hulp bij websites, social media, flyers, visitekaartjes,  tools, uitzoekwerk & meer…

Knufnijn
‘Partner in crime’

Partner in crime van Marielle ben ik, Sandra. Ik ben een ondernemende moeder (35) van zoon Mart (3 jaar). Wij wonen in het gezellige dorp Meersel-Dreef. Wij houden ervan om gezellig op pad te gaan en nieuwe dingen te ontdekken hier in de regio of wat verder weg.

Naast beheerder van Knuf Nijn ben ik Virtual business assistant bij mijn eigen bedrijf De Hoon Virtual Business Support (www.dehoonvbs.nl). Hierbij ondersteun ik drukbezette ondernemers met secretariële en administratieve taken. Denk hierbij aan facturering, mailbox beheer, afspraken maken, social media, je kunt het zo gek niet bedenken, of ik kan het voor je doen.